Wil jij een tattoo, Kijk bij tattoo Den Haag

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een tattoo gezet. Kinderen noemen het vaak de plakplaatjes op je armen en de mooie tekeningetjes. Wil jij ook een tattoo zetten? Kijk dan bij tattoo Den Haag. Je kunt veel mooie dingen laten tatoeëren. Van een betekenisvolle tatoeage tot een leuke cartoon als grapje.

person doing tattoo

populariteit

Bij tattoo Den Haag is je tattoo zo gezet. De laatste paar jaren is het steeds populairder geworden en het is dan ook best druk in de tattooshops. Je kunt dus deze tijd niet zomaar meer terecht bij de eerste beste tatoeëerder die je ziet en het resultaat gaat krijgen wat jij graag wilt. Vooral een tatoeëerder die realistische tatoeages zetten moeilijk vindt. Het onder de knie krijgen daarvan is lastig, kost veel tijd maar ook veel investering. Je kunt dit alleen echt goed laten ontwikkelen als je een goed talent hebt. Er zijn ook heel veel keuzes in de soorten tatoeages, je hebt bijvoorbeeld ook nog een sleeve tattoo.

Wat is een sleeve?

Wanneer je aan het kijken bent voor je nieuwste of eerste tatoeage is de locatie ervan en het design het grootste en belangrijkste waar je rekening mee moet houden. Een tatoeage voor op je arm en voornamelijk sleeve tattoos zijn al jaren populair bij jong en oud. Er zijn veel keuzes waar je voor kunt gaan wanneer je een sleeve tattoo begint of wilt laten aanvullen. Een sleeve tattoo is een grote tattoo of meerdere tattoos bij elkaar op een plek. Je kunt zo een hele arm vol creëren. Het wordt ook wel een mouw tattoo genoemd.

verschillende sleeves

Voor de mensen die van tattoos houden is een tattoo soms niet genoeg. Ze kiezen dan vaak voor meerdere. Een sleeve tattoo is dan ook een verzameling van tatoeages bij elkaar die samen een deel van of de hele arm bedekt. Sleeve is het engelse woord voor mouw en dat is dan ook precies wat het is, want het vormt namelijk een hele mouw over je arm. Een full sleeve is de meest bekende tattoo. Deze loop van de schouder naar de pols. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe jij jouw sleeve vorm gaat geven. Je kunt ook een halve sleeve doen, deze loopt enkel tot je elleboog. Als je je schouder op wilt laten kun je ook gaan voor een lower sleeve. De keuze ligt helemaal bij jou. Een sleeve is direct heel persoonlijk, want veel mensen zullen het ook niet helemaal precies overnemen.