Persoonlijke aanpak

Het goed onderhouden van uw vastgoed is van groot belang voor het behoud van de waarde. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien kan een tijdrovende taak zijn. Informatie is online zo gevonden, maar De VvE beurs Haaglanden brengt op één dag op één locatie vraag en aanbod uit de regio bij elkaar onder één dak op een persoonlijke en laagdrempelige manier.

Smart Cities

De Nederlandse steden zullen duurzamer, leefbaarder en beter bereikbaar worden. Door nieuwe technieken zijn wij in staat om onze energie- en waterbeheer efficiënter te maken. Innovatieve ideeën zullen onze steden toekomstbestendiger maken. De VvE & Vastgoedonderhoud beurs richt zich daarom op de toekomst en staat dit jaar in het teken van “Smart Cities”.

Doorlopend programma

Naast het unieke aanbod van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma van workshops en gastsprekers waarbij de informatievoorziening over de recente ontwikkelingen voorop staan. De lezingen zijn net als de beurzen gratis te bezoeken.

Elektrisch Laden

Om elektrisch te kunnen rijden is een oplaadpunt bij huis gewenst. Maar waar moet u rekening mee houden als u een oplaadpunt wil plaatsen op het terrein van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de lezing van Floris van Elzakker, projectleider elektrisch vervoer van de gemeente Den Haag.