Nieuws

Stralende gezichten bij bezoek Sinterklaas aan Juliana Kinderziekenhuis

Vol verwachting klopten gisteren de harten van tientallen patiëntjes in het Juliana Kinderziekenhuis. En de kinderen werden niet teleurgesteld. Sinterklaas, zijn dansende Pieten en de Pietenband bezorgden de patiëntjes een onvergetelijke middag.

Het was een drukte van jewelste vanmiddag in en rond het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). ’s Middags arriveerden de Pietenband De Vrolijke Pepernoten en de dansende Pieten van Interstate Dansstudio bij de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Met een spectaculair optreden trokken de Pieten door de lichtstraat van het Haga richting de ingang van het Juliana Kinderziekenhuis. De Pieten hadden hierbij veel bekijks van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Sinterklaas was ‘s morgens al te vinden in het gebouw. Samen met drie Pieten deelde hij cadeautjes uit op de Kinder Spoedeisende Hulp van het JKZ, de afdeling Verloskunde en de dagbehandeling.

In de middag verscheen Sinterklaas op het glazen dak van het Juliana Kinderziekenhuis. Een magisch moment voor veel kinderen die met open mond genoten van het spektakel.