Dankzij een enorme vrijwilligersinspanning kon er op tijd en onder prima omstandigheden worden afgetrapt. Het was maar één helft spannend op Houtrust. In een heerlijke wedstrijd nam Scheveningen voor rust tweemaal de leiding, maar was het die even snel weer kwijt. Beide ploegen hadden daarna met een voorsprong kunnen gaan rusten. De tweede helft begon aanvankelijk hetzelfde, maar nadat Scheveningen de leiding weer nam ging het in alle opzichten los. De voor rust nog dappere Friezen werden onder de voet gelopen en Scheveningen liep via mooie aanvallen en doelpunten uit naar een grote overwinning. Dat was in een indrukwekkende reeks alweer de negende op rij waarmee ook beslag werd gelegd op de tweede periodetitel.Scheveningen – Laakkwartier (Haaglanden Voetbal Cup)
Aanstaande dinsdag, 6 maart, komt Scheveningen opnieuw in actie. Op eigen veld neemt men het dan op tegen Laakkwartier. Aftrap 20.00 uur. ODIN’59 – Scheveningen
Volgende week vervolgt Scheveningen de competitie in de 3e divisie in Heemskerk. De ploeg gaat zaterdag 10 maart daar op bezoek bij ODIN ‘59. Aftrap om 14.30 uur.